• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Benvingut, Convidat/da
Nom d'usuari: Contrasenya: Recordar contrasenya

TEMA:

Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31843

Un any més s'apropa una nova edició del Cau de Bruixes de Centelles.
L'any 2.009 es celebra el cap de setmana del 7 i 8 de febrer.

En trobareu més informació a
www.firesifestes.com/Fires/F-Cau-Bruixes-Centelles.htm i també a la pàgina de l'ajuntament:
www.centelles.cat/caudebruixes/default.htm

L'ajuntament a l'igual que l'any passat, ens cedeix un espai per a fer una concentració d'autocaravanes. Són els espais de l'Institut i de les Escoles, amb capacitat per a 50 tripulacions.
També disposem d'un carrer per a aparcar en un altre indret del poble, on hi cabrien 36 autocaravanes addicionals.

Les caravanes també hi seran benvingudes. No hi ha cap mena de servei, ni llum, ni omplerta d'aigua neta, ni buidat de químic o grises, ja que és un espai al carrer.

(Es prega si us plau que tothom comprovi que du les aixetes de buidat tancades, ocupem els patis d'uns centres escolars on el dilluns hi haurà escola)

Unes quantes fotos de la trobada de l'any passat:
www.flickr.com/photos/12866702@N02/sets/72157603772058997/

AGENDA
- El dissabte al matí s'inaugura el mercat esotèric. Al poble algunes botigues estan ambientades.

- El dissabte podem dinar a fora les autos: A la zona d'aparcament d'ambós centres educatius tenim un trosset de terreny amb herba on fer la parada de taules i cadires.

- El dissabte a les 15:00 hores passarà pels aparcaments el jurat de l'ajuntament, per tal de visitar les caravanes i autocaravanes ambientades i prèviament inscrites al concurs d'ambientació.

- El dissabte a la tarda ens podem maquillar per a preparar-nos per a la gran nit (NOTA: aquest any no no farem la sessió col.lectiva de maquillatge de bruixes i bruixots. D'una banda es necessitarien maquillador(e)s, i d'altra banda la magnitud de la festa ha anat creixent i fa que la feina sigui molta, massa, per a dues o tres persones).

- El dissabte al vespre-nit, totes les bruixes i bruixots de totes les edats estan convocats a la cita nocturna al poble. És el moment més important i vistós de la festa. Es pot sopar sobre la marxa, al carrer venen entrepans, refrescs, etc.

-El diumenge al matí hi ha mercat setmanal a Centelles i les botigues són totes obertes.

- El diumenge a l'hora de dinar, qui ho desitgi pot optar per anar al Molí de la Llavina (capacitat limitada a 70 persones), o bé dinar a la zona d'aparcament.

PROGRAMA
Us poso un enllaç al programa del Cau de Bruixes d'aquest any: www.centelles.cat/cau-bruixes-centelles.htm
D'aquesta forma podeu veure de forma detallada els horaris i els espais de les diferents activitats.

Ambientació de les autocaravanes
Aquest any hi ha concurs d'ambientació d'autocaravanes i caravanes.
L'ajuntament ens enviarà un jurat, i ens ofereix dos lots de records de Centelles per als 2 primers premis (llibres, DVD de la Festa del Pi, etc.).

Fem una llista dels participants al concurs d'ambientació, per tal d'organitzar la visita del jurat, que serà a les 15:00 hores del dissabte, als dos aparcaments. Em penso que vindran 4 persones, que es dividiran entre els dos aparcaments.
Si us plau, si algú més hi vol participar i no el tinc a la llista, feu-m'ho saber

Hi haurà 2 premis: A la millor decoració exterior, i a la millor decoració interior.
Molt probablement també hi haurà un detall per a tota la resta de participants inscrits al concurs.

Vindrà el fotògraf de la revista local de Centelles, anomenada “El Portal”, i farà fotos de les autocaravanes ambientades, així com de l’entrega de premis als guanyadors del concurs d’ambientació.
Al mateix article de la revista s’aprofitarà per a incloure un resum econòmic del que ha suposat la nostra visita al Cau de Bruixes.

Per tant, i seguint una mica en la línia del que en Damià i la Carme comentaven que es va fer a la festa de la carxofa a Benicarló, us demanaria que si us plau preneu nota de les despeses que feu durant el cap de setmana a Centelles, i si no us importa enviar-me’n el resum un cop sigueu a casa, per privat o al fil del fòrum, ho sumaritzaré tot plegat.
Si us plau, no inclogueu el cost del dinar a la Llavina, que això ja ho tinc sumat.

Vestuari per al dissabte a la nit
El dissabte a la nit les bruixes i bruixots prenen els carrers.
Traieu els vostres barrets, perruques, capes, escombres. És el vostre dia !!!
Abrigueu les criatures, jo a les meves els poso el vestit de bruixa per sobre de l'anorac.

Aparcament zones escolars
Comptem, com l'any passat, amb la possibilitat d'aparcar a l'Institut (IES Pere Barnils)
On s'acaba el carrer Pere Barnils (el carrer de l'Institut), hi ha les Escoles (CEIP Ildefons Cerdà), que també ens cedeixen el seu pati per a aparcar.
Coordenades: 41.8016477397, 2.21656492249
Si entreu a Centelles pel PK 46, que és la sortida més al nord, seguiu les indicacions per anar a Sant Feliu de Codines, i quan us trobeu el semàfor (diria que és l'únic del poble), ja hi sou, trenqueu a la dreta.

Cadascun dels dos centres ens permet utilitzar el seu camp de futbol.

El camp de futbol de les escoles té teulada, i podria ser una alternativa per a dinar dissabte (o diumenge qui ho vulgui) si fa mal temps, tot i que és el racó que queda més allunyat de tot l'aparcament.
Compte, però, que el dissabte a la tarda hi haurà un partit de hockey aliè a la nostra concentració, a aquest pati cobert (al final de tot del recinte escolar). En principi tenim reservat tot l'aparcament, inclòs al voltant del camp, i no ens hauria d'afectar. Algú de l'ajuntament estarà al cas.
No han pogut recol.locar el partit enlloc més, el poliesportiu està ple.

Ens preguen no aparcar a la gespa, que es faria malbé, i que sí que podem utilitzar per a desplegar taules i cadires, i deixar la zona neta, ja que els nens a les nou del matí del dilluns seran pel pati, tal com l'haguem deixat.
Podem entrar divendres al vespre, qui ho vulgui (a partir de les set del vespre).

Aparcament zona carrer Aiguafreda
No he publicat la convocatòria en d'altres fòrums, ja que la capacitat d'aparcament està força limitada i no estem preparats per a rebre moltes autocaravanes. Al superar la capacitat dels 50 elements a les zones escolars d'aparcament, ens han dit que podem comptar amb una altra zona d'aparcament, per tal d'intentar evitar deixar ningú fora de la festa.
Es tracta d'un tros del carrer Aiguafreda, que recentment s'ha fet de sentit únic, i és de recent urbanització, juntament amb el tram de carrer paral.lel (compte, no és el camp de futbol 7 de l'any passat, on ja s'hi ha construït i estrenat una nova guarderia !!!).

Si heu de preguntar, pregunteu per les obres de construcció de la nova piscina coberta municipal.
Coordenades: 41.7944387863, 2.22422184007
Si entreu a Centelles pel PK 44, que és la sortida més al sud, a la rotonda agafeu la primera sortida, i abans d'arribar a la benzinera, en ple revolt, trenqueu a l'esquerra. Sereu al carrer de Josep i Pujol Falgueres, pel que heu d'anar sempre recte, fins que s'acaba i passeu per un pont sota la via del tren. Llavors ja veureu el lloc en qüestió.

Té una cabuda per a uns 36 elements més.
L'hora d'entrada, per als que vulgueu venir divendres a aquest carrer, és qualsevol hora després de dinar, ja que a la tarda no hi ha res previst en aquest espai.
Jo seré a l'aparcament de la zona escolar, us puc enviar el meu número de telèfon mòbil per missatge privat, per si hi ha res que sobre la marxa vulgueu comentar.
No hi haurà ningú organitzant la zona d'aparcament, vosaltres entreu i aneu-vos col.locant.
Si us plau, intenteu que la distància entre vehïcles permeti que hi càpiga tothom..

Aquest aparcament del carrer Aiguafreda és una mena d'illa formada per dos trams paral.lels de carrers on no hi ha res edificat al mig. En aquesta zona tenim reservat per a aparcar el carril de l'exterior de l'illa o "rotonda".
És a dir, a la vorera de la dreta en el sentit de la marxa del carrer, de direcció única.

Un dels dos carrers té un pendent suau, podeu calçar les autos per tal d'anivellar-les.

Mapa
Mapa amb ruta recomanada per a anar a la zona escolar i a les zones del Carrer Aiguafreda i carrer paral.lel maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&msa=0&msid=110156174611...53,0.045319&t=h&z=15
A la C-17 hi ha dues sortides cap a Centelles.
- La sortida més al nord està aproximadament al punt kilomètric 46, i és la que us va bé per anar a l'aparcament de l'institut (zona escolar).
- La sortida més al sud està aproximadament al punt kilomètric 44, i és la que us va bé per anar a l'aparcament del carrer Aiguafreda.

Barbacoa
Aquest any no posaré les barbacoes a la zona escolar, ja que és una tasca que feia pel meu compte, llogant-les i traslladant-les, no hi caben al cotxe, i se'm fa complicat moure-les dissabte al matí i tornar-les diumenge al vespre.

Dinar diumenge, Molí de la Llavina, nombre màxim de persones 70, 13:00 hores
A la pàgina web veureu dades tant de la formatgeria, com del molí i la seva antiguitat: www.molidelallavina.com/
Coordenades: 41.7857185016, 2.23052701903
El dinar seria a base de formatge (se'l fan ells), embotits, pa amb tomàquet (el pa és el que es fan ells amb la seva farina), mel i mató, i pastís de formatge.
També hi haurà vi blanc i vi negre.

Cost del dinar, sense cafè: 15,5 EUR / Cost del dinar, amb cafè: 16,5 EUR
Com a alternativa al cafè, es pot prendre tè o infusió.

L'any passat va resultar una mica de trasbals l'organització de mitges raccions, i aquest any no se'n faran.
Per tal de confirmar aquest dinar a qui hi pugueu estar interessats, recolliré els diners per endavant. Us enviaré un missatge privat indicant un número de compte bancari on fer una transferència fins el dilluns 2 de febrer.

El dinar és a les 13:00 hores.
Podem anar a la Llavina en les autocaravanes, així ja les tindreu allà per si voleu marxar després de dinar.
- En David (el meu bruixot !!) acompanyarà el grup que surt de l'aparcament de l'institut. Sortireu a les 12:45 de l'aparcament.
- Jo mateixa acompanyaré el grup que surt de l'aparcament del carrer Aiguafreda, també sortirem a les 12:45.

Cartell de la trobada
Podem identificar les caravanes i autocaravanes amb el cartell que el webmestre (gràcies !!) ha deixat a la secció de descàrregues.

També hi podeu arribar directament seguint aquest enllaç:
www.totcamping.cat/images/stories/Cartells_Trobades/cau_bruixes_2009.doc

És un fitxer Word, abans d'imprimir-lo el podeu personalitzar amb el vostre nick.

És el cartell oficial de l'ajuntament per al Cau de Bruixes 2009. Totes els símbols que hi surten són d'allò més centellenc...
- La figura del dimoni és el nou gegant "Cent", el boc. De parella té la "Teies", una bruixa moderna (a Centelles també tenim uns gegants clàssics, dels d'abans, en Perot i la Coloma).
- La figura de la torre és el campanar de l'església parroquial.
- La figura de la sacerdotesa ja la coneixeu, és la protagonista d'aquesta festa.
- La figura del penjat és el pi, penjat cap per avall amb pomes, a dins l'església, durant la festa major d'hivern, la Festa del Pi, el dia 30 de desembre.

Acreditacions personals
Gràcies a la composició de Damià i Carme amb el cartell del Cau de Bruixes, i al Webmestre que ens l'ha situat a la zona de descàrregues, si voleu ja podeu baixar-vos les acreditacions o credencials personals (per a identificar les persones). Les trobareu a www.totcamping.cat/index.php?option=com_remository&Itemid=72&func=fileinfo&id=24 .
És un fitxer Word, cal substituir "Nick" pel vostre nom o nick.

Esperem totes les bruixes i bruixots que ens hi vulguin acompanyar !!

Llista d'inscripcions al concurs d'ambientació de caravanes i autocaravanes
1-Tiramillas (escoles)
2-Carlosk75 (escoles)
3-Paes82 (escoles)
4-Fina (escoles)
5-Didi (escoles)
6-Ross (escoles)
7-EvaV (escoles)
8-Arizona (escoles)
9-finale (escoles)
10-Karmai (escoles)

Llista aparcament concentració, zones escolars, màx. 50 tripulacions
1. hellinero, AC
2. ixent2, CV
3. EvaV, AC
4. PAYVI, AC
5. carlosk75, AC
6. Josep-Sqz, AC
7. Moli - AC
8. Tiramillas - AC
9. Didi - AC
10. Wilson - AC
11. Genoveva - AC
12. Mao - AC
13. Maysi - AC
14. Ross - AC
15. xguell - AC
16. TXIQUI - AC
17. arizona - AC
18. Mirypaco - AC
19. raboga - AC
20. finale, AC
21. Karmai, AC
22. amadorp, AC
23. Gordis05, AC
24. JoanV, AC
25. MARI, AC
26. MEGA, CV
27. pares MEGA, camper
28. ClanMayo, AC
29. kety, AC
30. marpla, AC
31. juangmo, AC
32. Moli (Jr) - AC
33. Nanan - AC
34. El Tècnic - AC
35. El Prim - AC
36. INFORMATICO - AC
37. fina - AC
38. paes82 - AC
39. nouespai - AC
40. JJG - AC
41. Maribel - AC
42. Fandi – AC
43. Perito – AC
44. montse y alfredo - AC
45. la abeja azul – AC
46. fransolo - AC
47. Jordi - AC
48. Julio - AC
49. Antonio - AC
50. Lolita – AC

Llista aparcament concentració, zona Carrer Aiguafreda i carrer paral.lel al carrer Aiguafreda, màx. 36 tripulacions
Compte, aquesta zona d'aparcament no és el camp de futbol 7 de l'any passat, on ara ja està funcionant la nova escola bressol !!
51. DYT, AC
52. Mariona, AC
53. Jimmy - AC
54. Pepi i Rafa - AC
55. Vicki i Jose - AC
56. Pepe i Leo - AC
57. Jordi i Jessi - AC
58. Cristian i Rosi - AC
59. manolin, auto gemela 1 - AC
60. manolin, auto gemela 2 - AC
61. Skr - AC
62. Illinois68 -AC
63. JMFernan – AC
64. AMPAROIALEX - AC
65. JordiJ - AC
66. Garoppa - CV
67. Duende - AC
68. Carioca - AC
69. Gacela - AC
70. Patosa - AC
71. Los 5 - AC
72. Scorpio - AC
73. @lbert i Pepi - AC
74. dodge - AC
75. Luis - AC
76. Agus - AC
77. Parpers - AC
78. Perfor - AC
79. Carles Díaz - AC
80. francesc - AC
81. Damià i Carme - AC
82. MIKYII – AC
83. Monje - AC

Visites d'un dia
merce67
PepiYoli

Llista dinar a la Llavina, diumenge, màx 70 persones (44 persones apuntades)
1- ixent2, 4 persones (63 € rebuts OK - 1 cafè)
2- EvaV, 4 persones (64 € rebuts OK - 2 cafès)
3- carlosk75, 4 persones (64 € rebuts OK - 1 cafè i 1 tè)
4- Genoveva - 2 persones (33 € rebuts OK - 2 cafès)
5- arizona - 2 persones (31 € rebuts OK)
6- finale - 5 persones, 4 menús (62 € rebuts OK)
7- juangmo - 4 persones (32+33 € rebuts OK - 3 cafès
8- kety - 2 persones (33 € rebuts OK - 2 cafès)
9- nouespai - 3 persones, 2 menús, (33 € rebuts OK - 2 cafès)
10- MEGA - 3 persones, 2 menús (33 € rebuts OK - 2 cafès)
11- MEGA (pares) - 2 persones (33 € rebuts OK - 2 cafès)
12- gacela - 3 persones, (48,50 € rebuts OK - 2 cafès)
13- patosa - 2 persones (33 € rebuts OK - 2 tès)
14- Carles Díaz - 4 persones (66 € rebuts OK - 4 cafès)
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per EvaV.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrero 2009 fa 15 anys 2 mesos #31844

Hola EvaV.Pues eso,que si todo va bien,estaremos de nuevo con todos vosotros.
Un saludo.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per hellinero.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31845

Eva, si no passa res nosaltres vindrem a passar el dia amb vosaltres (dissabte), però sense ocupar lloc. Una abraçada i gràcies per tot.
Mercè & Cia.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31846

hellinero, encantada de inaugurar listas con vosotros. Por favor, dime si sois dos personas en 1 auto, y si os interesaría el almuerzo del domingo en la Llavina.
ixent2, tal com em dius al missatge us apunto.
mercè67, encantats de retrobar-vos !!!
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31847

Bona nit eva,

D'acord, recorda que venim amb cv. + 2 senyoretes + els pares.

salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31848

EvaV,2 adultos en ac.La comida te lo confimaré,que la dona esta ya en cama.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31849

nosaltres si que dinarem al llavina (4)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31850

Perfecte, vaig prenent nota de tot plegat a les llistes del primer post !!
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31852

Hola EvaV

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31853

Hola Eva , no se el que e tocat i a sortit disparat el misatge.


Nosaltres si no pasa res estarem,donas una mica de tems.


Recors

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31854

Vicenç? Paquita?
Hola !!! Espero les vostres notícies, o si voleu ho fem a l'inrevés, us apunto si penseu que podríeu venir.
Records,
Eva
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31856

Dacort, apuntans i farem tot lo possible per esta en vosaltres.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31857

Eva,

Si us plau apunten's: AC, 2 adults i 2 nenes amb dinar a la Llavina

Ens veiem!!! :)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31858

Carlos, apuntats, ens veiem !!!
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per EvaV.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31859

Hola Eva.

Ens apuntem, per ara dos, mes endevant confirmare si vindra algun petit bruixot mes, ja que despres de l'any pasat , volem repetir.

comencem a preparar les disfreces.

adeu.

josep

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31860

Josep, apuntats !!. A la Llavina també?
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31861

Mirarem dates Eva,com sempre depenem dels nostres esportistes.
Gràcies per la convidada.
Una abraçada.
Salutacions.
... si vens amb mi,no hem demanis un camí planell,ni estels d'argent,ni un demà ple de promeses ,sols, un poc de sort ,i que la vida ens doni un camí ben llarg...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31864

Hola Eva:

Después de lo quenos gusto el año pasado no podemos dejar pasar la oportunidad.

Apunta por favor, somos 2 adultos, 2 niños, en AC, también nos gustaria apuntarnos a la comida.

Un saludo
Miss viajes: lofini.blogspot.com/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31865

HOla de nou.
si, ens apuntem al dinar, a veure si encara esta el gall d'indi.
josep.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes de Centelles, 7-8 febrer 2009 fa 15 anys 2 mesos #31875

APUNTA.... :silly
2 ADULTS I UNA AC, de moment al menjar no ens apuntem.
Joan Bta.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Cercador

Alguns viatges

 • Vimbodí, Vallbona de les Monges i Verdú +

  Si ens haguéssim de guanyar la vida organitzant viatges en autocaravana, ens moriríem de gana. Aquesta setmana teníem plans per anar cap al nord i hem anat cap el sud. Llegir més
 • 3 dies pel sud de França +

  Dia 6 A les 7 del matí tots de peus a terra per anar a buscar l’ac i marxar direcció al sud de França. Només creuar la frontera ens adonem Llegir més
 • Parc Natural de l'Alt Languedoc i el Minervois +

  Destí: Parc Natural de l'Alt Languedoc i el Minervois Mitjà de transport: Autocaravana Més imatges a la galeria sobre aquest viatge: No Per descarregar l'arxiu pdf cal clicar AQUÍ Llegir més
 • Pels Pirineus +

  ...per accedir a Ordesa prescindirem de l'autobús i prendrem el camí antic que feien servir pastors i camperols: el camí de l’Abetal de Turieto, entre boscos i cascades. Gaudirem d’una Llegir més
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25

El butlletí