• 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
Benvingut, Convidat/da
Nom d'usuari: Contrasenya: Recordar contrasenya

TEMA:

Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38669

Un any més s'apropa una nova edició del Cau de Bruixes de Centelles.
L'any 2.010 es celebra el cap de setmana del 30 i 31 de gener.

En trobareu més informació a
www.firesifestes.com/Fires/F-Cau-Bruixes-Centelles.htm i també a la pàgina de l'ajuntament:
www.centelles.cat/caudebruixes/default.htm

L'ajuntament a l'igual que l'any passat, ens cedeix un espai per a fer una concentració d'autocaravanes. Són els espais de l'Institut i de les Escoles, amb capacitat per a 50 tripulacions.
També disposem del mateix carrer per a aparcar que l’any passat, en un altre indret del poble, on hi cabrien 36 autocaravanes addicionals.

Les caravanes també hi seran benvingudes. No hi ha cap mena de servei, ni llum, ni omplerta d'aigua neta, ni buidat de químic o grises, ja que és un espai al carrer.

(Es prega si us plau que tothom comprovi que duu les aixetes de buidat tancades, ocupem els patis d'uns centres escolars on el dilluns hi haurà escola)

Unes quantes fotos de la trobada de l'any passat:
totcamping.cat/index.php?option=com_phocagallery&view=category&id=53&Itemid=85

AGENDA
- El dissabte al matí s'inaugura el mercat esotèric. Al poble algunes botigues estan ambientades.

- El dissabte podem dinar a fora les autos: A la zona d'aparcament d'ambós centres educatius tenim un trosset de terreny amb herba on fer la parada de taules i cadires.

- El dissabte a les 16:30 hores passarà pels aparcaments el jurat de l'ajuntament, per tal de visitar les caravanes i autocaravanes ambientades i prèviament inscrites al concurs d'ambientació. Primer passaran pel carrer Aiguafreda, i després per la zona escolar.

- El dissabte al vespre-nit, totes les bruixes i bruixots de totes les edats estan convocats a la cita nocturna al poble. És el moment més important i vistós de la festa. Es pot sopar sobre la marxa, al carrer venen entrepans, refrescs, etc.

-El diumenge al matí hi ha mercat setmanal a Centelles i les botigues són totes obertes.

- El diumenge a l'hora de dinar, qui ho desitgi pot optar per anar al Molí de la Llavina (capacitat limitada a 70 persones), o bé dinar a la zona d'aparcament.

PROGRAMA
Us poso un enllaç al document on trobareu el programa del Cau de Bruixes d'aquest any: totcamping.cat/index.php?option=com_remository&Itemid=72&func=select&id=10 .

Descarregueu el document "Cau de bruixes 2010": És un document de quatre pàgines, que també inclou un mapa amb els punts d'interès de la festa. D'aquesta forma podeu veure de forma detallada els horaris i els espais de les diferents activitats.

CARTELL
Us poso un enllaç al document on trobareu el cartell del Cau de Bruixes d'aquest any, on podeu posar el vostre nick (substituint la paraula Totcamping pel vostre nick): totcamping.cat/index.php?option=com_remository&Itemid=72&func=select&id=10 . Descarregueu el document "Nick_Centelles"

Ambientació de les autocaravanes
Aquest any hi tornarà a haver concurs d'ambientació d'autocaravanes i caravanes.

Un jurat de l'ajuntament passarà a veure les autocaravanes i caravanes ambientades, per tal de donar el veredicte sobre les guanyadores.

S'atorgaran:
- primer i segon premi a les millors ambientacions interiors, i
- primer i segon premi a les millors ambientacions exteriors.

L'ajuntament ofereix com a premi un lot relacionat amb Centelles (llibre il.lustrat de Centelles, DVD amb la festa del pi, etc).

I la novetat d'aquest any és que la piscina municipal també ens esponsoritza premis:
- Els primers premis en cada categoria constaran d'un kit d'esport (format per xancles, gorro i ulleres) + 4 entrades per a la piscina
- Els segons premis en cada categoria constaran de 4 entrades per a la piscina.

La piscina està situada al costat de la zona d'aparcament del carrer Aiguafreda, està inaugurada des de fa quatre mesos, i atrau nedadors dels pobles del voltant. Us en deixo alguna informació addicional: www.centelles.cat/imag2/piscina-municipal.pdf.
Els horaris de la piscina són: de dilluns a divendres de 7 a 22 hores, dissabtes de 10 a 19 hores, diumenges de 10 a 14 hores.

A l'entrega de premis hi assistiran representants de l'ajuntament.

Es faran fotografies a les autocaravanes i caravanes, així com de l'entrega de premis. Alguna fotografia sortirà publicada a la revista mensual local de Centelles, "El Portal", on també aprofitarem per a fer un resum dels ingressos que els diferents establiments han rebut dels assistents a la concentració.

Per tant, i seguint una mica en la línia de l’any anterior, us demanaria que si us plau preneu nota de les despeses que feu durant el cap de setmana a Centelles, i si no us importa enviar-me’n el resum un cop sigueu a casa, per privat o al fil del fòrum, ho sumaritzaré tot plegat.
Si us plau, no inclogueu el cost del dinar a la Llavina, que això ja ho tindré sumat.

Vestuari per al dissabte a la nit
El dissabte a la nit les bruixes i bruixots prenen els carrers.
Traieu els vostres barrets, perruques, capes, escombres. És el vostre dia !!!
Abrigueu les criatures, jo a les meves els poso el vestit de bruixa per sobre de l'anorac.

Aparcament zones escolars
Comptem, com l'any passat, amb la possibilitat d'aparcar a l'Institut (IES Pere Barnils)
On s'acaba el carrer Pere Barnils (el carrer de l'Institut), hi ha les Escoles (CEIP Ildefons Cerdà), que també ens cedeixen el seu pati per a aparcar.
Coordenades: 41.8016477397, 2.21656492249
Si entreu a Centelles pel PK 46, que és la sortida més al nord, seguiu les indicacions per anar a Sant Feliu de Codines, i quan us trobeu el semàfor (diria que és l'únic del poble), ja hi sou, trenqueu a la dreta.

Cadascun dels dos centres ens permet utilitzar el seu camp de futbol.

El camp de futbol de les escoles té teulada, i podria ser una alternativa per a dinar dissabte (o diumenge qui ho vulgui) si fa mal temps, tot i que és el racó que queda més allunyat de tot l'aparcament.
Ens preguen no aparcar a la gespa, que es faria malbé, i que sí que podem utilitzar per a desplegar taules i cadires, i deixar la zona neta, ja que els nens a les nou del matí del dilluns seran pel pati, tal com l'haguem deixat.
Podem entrar divendres al vespre, qui ho vulgui (a partir de les set del vespre).

Aparcament zona carrer Aiguafreda
De moment no he publicat la convocatòria en d'altres fòrums, ja que la capacitat d'aparcament està força limitada i no estem preparats per a rebre moltes autocaravanes. Si superem la capacitat dels 50 elements a les zones escolars d'aparcament, podem comptar amb una altra zona d'aparcament al carrer Aiguafreda, per tal d'intentar evitar deixar ningú fora de la festa. No obstant, el mateix cap de semana hi ha la Festa de la Carxofa de Benicarló, que ja aglutinarà moltes de les autocaravanes i ens deixarà més en petit comitè.
Es tracta d'un tros del carrer Aiguafreda, que recentment s'ha fet de sentit únic, i és de recent urbanització, juntament amb el tram de carrer paral.lel.

Si heu de preguntar, pregunteu per la nova piscina coberta municipal, recentment inaugurada
Coordenades: 41.7933306074, 2.22572756224
Si entreu a Centelles pel PK 44, que és la sortida més al sud, a la rotonda agafeu la primera sortida, i abans d'arribar a la benzinera, en ple revolt, trenqueu a l'esquerra. Sereu al carrer de Josep i Pujol Falgueres, pel que heu d'anar sempre recte, fins que s'acaba i passeu per un pont sota la via del tren. Llavors ja sereu al lloc en qüestió.

Té una cabuda per a uns 36 elements més.
L'hora d'entrada, per als que vulgueu venir divendres a aquest carrer, és qualsevol hora després de dinar, ja que a la tarda no hi ha res previst en aquest espai.
Jo seré a l'aparcament de la zona escolar, us puc enviar el meu número de telèfon mòbil per missatge privat, per si hi ha res que sobre la marxa vulgueu comentar.
No hi haurà ningú organitzant la zona d'aparcament, vosaltres entreu i aneu-vos col.locant.
Si us plau, intenteu que la distància entre vehïcles permeti que hi càpiga tothom..

Aquest aparcament del carrer Aiguafreda és una mena d'illa formada per dos trams paral.lels de carrers on no hi ha res edificat al mig. En aquesta zona tenim reservat per a aparcar el carril de l'exterior de l'illa o "rotonda".
És a dir, a la vorera de la dreta en el sentit de la marxa del carrer, de direcció única.

Un dels dos carrers té un pendent suau, podeu calçar les autos per tal d'anivellar-les.

A la zona del carrer Aiguafreda NO podrem treure la taula i cadires a fora de les autos, ja que les aceres són per als vianants, i els terrenys dels voltants no són municipals.

Tot i que hi ha una explanada que queda a la zona de sobre de la part superior de l'illa de carrers on aparcarem (cal pujar un trosset a peu) que sí que es de l'Ajuntament, i ens la posa a la nostra disposició per si algú s'anima a portar-hi taules i cadires.
Es prega que després quedi tot net, si us plau.

La zona del carrer Aiguafreda podrà admetre alguns vehïcles més dels que jo havia previst inicialment, gràcies al fet que aquest any hi ha un tros d'un camp a la part inferior de l'illa de carrers on aparcarem , que l'Ajuntament ha llogat i ha aplanat per a destinar-lo com a zona d'aparcament de la nova piscina municipal, i que en aquesta ocasió ens el deixa utilitzar per a aparcar també autocaravanes i caravanes.

Mapa
Mapa amb ruta recomanada per a anar a la zona escolar i a les zones del Carrer Aiguafreda i carrer paral.lel maps.google.es/maps/ms?hl=es&ie=UTF8&t=h&msa=0&msid=11015617...018203,0.045447&z=15
A la C-17 hi ha dues sortides cap a Centelles.
- La sortida més al nord està aproximadament al punt kilomètric 46, i és la que us va bé per anar a l'aparcament de l'institut (zona escolar).
- La sortida més al sud està aproximadament al punt kilomètric 44, i és la que us va bé per anar a l'aparcament del carrer Aiguafreda.

Barbacoa
No posarem barbacoes, però qui vulgui pot encendre la seva (a la zona escolar, no al carrer Aiguafreda)

Dinar diumenge, Molí de la Llavina, nombre màxim de persones 70, 13:00 hores
A la pàgina web veureu dades tant de la formatgeria, com del molí i la seva antiguitat: www.molidelallavina.com/
Coordenades: 41.7857185016, 2.23052701903
El dinar seria a base de formatge (se'l fan ells), embotits, pa amb tomàquet (el pa és el que es fan ells amb la seva farina), mel i mató, i pastís de formatge.
També hi haurà vi blanc i vi negre.

Cost del dinar, sense cafè: 15,5 EUR / Cost del dinar, amb cafè: 16,5 EUR
Com a alternativa al cafè, es pot prendre tè o infusió.

Per tal de confirmar aquest dinar a qui hi pugueu estar interessats, recolliré els diners per endavant. Us enviaré un missatge privat indicant un número de compte bancari on fer una transferència fins el dilluns 25 de gener.

El dinar és a les 13:00 hores.
Podem anar a la Llavina en les autocaravanes, així ja les tindreu allà per si voleu marxar després de dinar.
- En David (el meu bruixot !!) acompanyarà el grup que surt de l'aparcament de l'institut. Sortireu a les 12:45 de l'aparcament.
- Jo mateixa acompanyaré el grup que surt de l'aparcament del carrer Aiguafreda, també sortirem a les 12:45.

Esperem totes les bruixes i bruixots que ens hi vulguin acompanyar !!

Llista d'inscripcions al concurs d'ambientació de caravanes i autocaravanes
1- trenkakames
2- fina
3- carlosk75
4- EvaV
5- Bronco
6- Clanmayo

Llista aparcament concentració, zones escolars, màx. 50 tripulacions
1- Correcitys (2 adults i una nena de 7 anys)
2- Mari: Des de Sabadell una auto 2 adults, 1 adolescent i 1 nena
3- carlosk75: 2 adults i 2 nenes
4- EvaV (2 adults i 2 nenes)
5- TRENKAKAMES 1 CV 2 Adults 1 pre-adolescent
6- CUSTO"yuri 83" 1 CV 2 Adults.
7- Lofini (AC: 2 adultos, 2 niños)
8- ROCHEBER (AC: 2 adultos, 1 adolescente, 1 niño, 1 perrito)
9- JNJ (AC: 2 adultos, 3 niños)
10- FAMILIA2010 (AC: 2 adultos, 1 adolescente)
11- NEPTUNO68 (AC: 2 adultos, 2 niños)
12- FRESKY (AC: 2 adultos, 2 niños)
13- DANIVAN (Ac: 2 adultos, 2 niños, 1 perrita)
14- MARYEN (AC: 2 adultos, 1 niño)
15- Neus: AC, 2 adults
16- Bruna del Pirineu: AC, 2 adults
17- PITI: AC, 2 Adults i 2 nens
18- manolin 1: AC, 2 adultos, adolescente
19- manolin 2: AC, 2 adultos
20- JoanV - AC amb 2 adults i 1 nena
21- Garoppa - 4 Adults amb CV des de Terrassa
22- Didi- AC 2 adults
23- Cibanal- AC 2 adults i un nen.
24- Xguell:2 adults, 1 adolescent i un noi.
25- Tecnic:2 adults i 1 adolescent.
26- Prim:2 adults.
27- JoaniPilar: AC, 2 adults
28- fina : AC, 2 adults i 2 nens
29- willi: 2 adults, 2 nenes de 8 i 3 anys en AC
30- llinares, AC, 2 adults i 2 nens (9 i 10 anys)
31- Arizona: 2 adults i un gosset en A.C.
32- Fran = 2 adults, 2 nens
33- Antonio = 2 adults, 1 Nen
34- Julio = 2 adults
35- Juan Antonio = 2 adults, 3 nens
36- Jordi = 2 adults, 2 nens
37- EIM: AC, 2 adults, 1 nen i 1 nena
38- gralla: 1 auto con dos adultos y un nene de 11 años
39- Família Jacop Ruano: AC, 2 adults, i 2 nens
40- JordiJ, AC: 2 persones
41- Minerva, AC: 2 persones
42- Família Clanmayo: AC. Dos adults, dues nenes de 7 i 9 anys i "la fera"
43- Leiasola:Ac, Marti i Judit.
44- Encarna = AC, 2 persones
45- JuanP = AC, 2 persones
46- Moncat = AC, 2 persones
47- axial - AC 2adults i 2nenes.
48- Chiney
49- Joanu

Llista aparcament concentració, zona Carrer Aiguafreda i carrer paral.lel al carrer Aiguafreda, màx. 36 tripulacions - ampliat a unes 46 tripulacions
50- wilson - AC
51- hellinero – AC
52- informatico: 2 adults i 1 nena
53- moli
54- moli plata
55- jjg
56- carioca
57- Mont-lleó: Una AC i 2 adults
58- Maribel
59- Paes82
60- pisku - AC amb dos adults i una parella de catorze anys i una gosseta
61- FANDI
62- PERITO
63- DUENDE
64- LOS 5
65- LOS 5+1
66- SALVI
67- VOG
68- Druida, dos adults i un nen
69- Anica
70- Blanca
71- Ramsamo: AC, dos adults i una nena de 9 anys
72- Imma i Joan Albert
73- Pilar i Arcadi
74- Vicky: dos adults i dos nens (nen i nena)
75- Jesi 1
76- Jesi 2
77- Jesi 3
78- Jesi 4
79- Jesi 5
80- Hija de Hellinero, camper
81- Xanquete22, CV, 2 adults i 2 nens
82- celula1 - 2 adults i una nena
83- Raiman
84- Bronco, dos Adults, Juan Antonio, Ia. l´Alba i el Jordi de 15 i 14 anys.
85- paracas
86- Miguelito
87- Kosia

Llista dinar a la Llavina, diumenge, màx 70 persones (35 persones apuntades)
1- carlosk75: 2 adults i 2 nenes (4 menús, 1 cafè i 1 infusió)- 64 EUR OK
2- EvaV: 2 adults i 2 nenes (4 menús, 2 cafès)- 64 EUR OK
3- ixent2: 2 adults + 2 noies (4 menús, 1 cafè + 1 te) - 64 EUR OK
4- Arizona: 2 adults (2 menús, 1 te i 1 infusió)- 33 EUR OK
5- JordiJ = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
6- Minerva = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
7- Encarna = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
8- JuanP = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
9- Moncat = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
10- Imma i Joan Albert = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
11- Pilar i Arcadi = 2 persones (2 menús i 2 cafès) - 33 EUR OK
12- Xanquete22 = 2 adults i 2 nens (4 menús i 2 cafès) - 64 EUR OK
13- Xavier i Goretti = 2 adults (2 menus, 1 cafè i 1 infusió)- 33 EUR OK
14- Raiman: 1 adult (1 menú i 1 cafè) - 16,50 EUR OK
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per EvaV.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38672

Llista aparcament concentració, zones escolars, màx. 50 tripulacions
Correcitys (2 adults i una nena de 7 anys)
D'entrada, a nosaltres ja ens va bé aquesta zona per aparcar. Com fa un parell d'anys enrera...

Més endavant, confirmarem si vénen uns nostres companys amb una altre AC a la mateixa zona per aparcar (si es pot).

En quan a la resta de llistes, anirem confirmant el més aviat possible. Serà de cares al 3 de Gener (ja que amb l'altre familia ens trobarem per cap d'any) ;-)

Gràcies per tota la informació, seguirem el fil...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per Correcitys.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38673

Entenc que obres lliste per apuntar. T'he enviat un privat.Ja diras

Ens agradaria molt poder anar si hi ha lloc.
Desde sabadell una auto 2 adults, 1 adolescent i 1 nena
Salutacions

Mari i Santi

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38674

Eva:

Ens apuntem!!, ens ho varem passar molt bé els anteriors anys.

2 adults i 2 nenes al Cau de Bruixes i també al dinar de la Llavina (1 cafè i 1 onfusió)

Salutacions:)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per carlosk75. Raó: Afegir cafè

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38675

Doncs obrim llista per al Cau de Bruixes !!

Inauguro la llista amb els que us heu apuntat a aquest nou fil, estarem encantats de retrobar-vos, bruixes i bruixots !!

Jo també m'hi apunto :laugh:
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38676

Bon dia EVA,

Nosaltres no podrem estar a la concentració per motius caravanístics, però si pot ser vindrem a la LLavina, 2 adults + 2 noies - 1 cafè + 1 te.

salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38678

Josep Maria, ens encantarà retrobar-vos a la Llavina, us hi apunto !!
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38680

Eiiiiiiiiii
Hola EvaV que em puc apuntar? jejejje

per la zona escolar

Llista aparcament concentració, zones escolars, màx. 50 tripulacions

- TRENKAKAMES 1 CV 2 Adults 1 pre-adolescent
- CUSTO"yuri 83" 1 CV 2 Adults.

a poder ser juntetes que encara no dominem massa aixó de tenir caravanes semi-autonomes jejeje em de compartir corrent electric jiji

al dinar de moment no se

salutacions coordials des del Baix Penedès
Opel Vivaro + Hobby 500 Kmfe

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per trenkakames.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38681

Trenkakames, i és clar que t’hi pots apuntar ¡!! Em penso que ets el “promotor” que tornessim a engegar la maquinària de bruixes aquest any...

Saps quin dia vindríeu? Divendres al vespre, dissabte al matí...? Ho dic per a calcular el que em comentes de posar les CVs juntetes.

Necessiteu estar enganxats al cotxe?

Us apunto al primer post
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38682

Hola:

Nos gustaria asistir este año a este fiesta donde nos lo pasamos genial (AC: 2 adultos, 2 niños). Hemos hablado tanto a nuestros amigos de ella que tambien quieren venir.

Ellos son:

- ROCHEBER (AC: 2 adultos, 1 adolescente, 1 niño, 1 perrito)
- JNJ (AC: 2 adultos, 3 niños)
- FAMILIA2010 (AC: 2 adultos, 1 adolescente)
- NEPTUNO68 (AC: 2 adultos, 2 niños)
- FRESKY (AC: 2 adultos, 2 niños)
- DANIVAN (Ac: 2 adultos, 2 niños, 1 perrita)
- MARYEN (AC: 2 adultos, 1 niño)

Gracias
Miss viajes: lofini.blogspot.com/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38683

Si tot va com esta fins ara calcular divendres tarde-vespre estarem aqui, en principi no caldra estar engaxat al cotxe desprès de reis tindrem si no falla res es clar les bateries colocades..
suposo que jo arrobare aviat per tal de col·locar la caravana per no destorbar al demès la puc entafonar en un racó donat que es més pesada que la del CUSTO ell vindra mes tard pero també el divendres.

P.D bé va anar bé la cosa per escalfar motors peró, eiiii que sense la vostra organització i el vostre temps aixó no seria el que es un exit que us ho curreu moltissim aquestes trobades, aqui un encara es una mica novato, jejeje.

Salutacions
Opel Vivaro + Hobby 500 Kmfe

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per trenkakames.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38684

Lofini, todas las autos apuntadas. Caramba, sois un buen grupo de brujas y brujos ¡!! A ver si os animáis para el concurso de ambientación de autos y caravanas ¡!

Trenkakames, arribant divendres al vespre trobarem diferents llocs on podreu estar bé les dues caravanes. Estaré pendent de les arribades de tothom.
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38685

EvaV ha escrit:

Lofini, todas las autos apuntadas. Caramba, sois un buen grupo de brujas y brujos ¡!! A ver si os animáis para el concurso de ambientación de autos y caravanas ¡!

Trenkakames, arribant divendres al vespre trobarem diferents llocs on podreu estar bé les dues caravanes. Estaré pendent de les arribades de tothom.


Bé com que crec que arribare aviat si puc donar un cop de má ja ho saveu
Opel Vivaro + Hobby 500 Kmfe

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38686

Lofini,

Un plaer tornar-vos a veure i també pel que veig coincidirem amb la família Neptuno68 que ja fa temps també que no els veiem.

Salutacions :)

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38687

Per fi, i si no passa res, aquet any podrem tornar a venir ...
Serem 2 AC:

Neus - 2 adults
Bruna del Pirineu - 2 adults
...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
Adjunts:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per Neus.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38688

Hola Carlos:

Nosotros tambien nos alegramos de poder volveros a ver. La familia Neptuno68 estan apuntados si no surge trabajo de última hora para ellos.

Saludos
Miss viajes: lofini.blogspot.com/

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38689

Neus, us hi esperem !!
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38698

Hola, doncs nosaltres també ens volem apuntar, sera el primer any, encara que faltan bastants dies crec que arribarem el divendres vespre.

PITI: AC, 2 Adults i 2 nens.

Salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38699

Piti, anotats. No us deixeu les escombres !!
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re:Cau de Bruixes a Centelles, 30 de gener 2010 fa 14 anys 2 mesos #38700

hola evav apuntanos 2 ac cuatro adultos y 1 adolescente (autos gemelas) un cordial saludo y felices fiestas arreveure:cheer: :cheer:

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per manolin.

Cercador

Alguns viatges

 • El Ripollès +

  Després del parèntesi de la temporada estival, el Trio Marcelino torna a posar-se en marxa. Aquest cop no ha faltat cap dels seus integrants: Cala (Cala, Sílvia, Ona i Pau), Llegir més
 • Le Tarn i l'Ariège +

  Després d'un llarg parèntesi sense fer ruta amb l'autocaravana, ens venia molt de gust fer aquesta escapadeta. Quan ens vam començar a plantejar la sortida, teníem clar que seria a Llegir més
 • Dinamarca +

  Dinamarca, el nostre objectiu per aquest estiu 2009, és el més petit dels països escandinaus. Format per moltes illes, les més importants Sjaelland i Fyn, i per la península de Llegir més
 • La costa de Portugal +

  Mitjà de transport: Autocaravana Més imatges a la galeria sobre aquest viatge: No Per veure el relat al seu bloc cal clicar AQUÍ Llegir més
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25

El butlletí