Benvingut,
Convidat/da
|
|
|
|
...Menjars preparats, còmodes i bons per emportar !!!
Últimament he trobat una quantitat significativa d’aliments preparats fàcils de transportar i suficientment bons perquè formin part de la nostra dieta durant les vacances. Em refereixo a rotllets de gall d’indi rostits i envasats al buit, cuixes de pollastre amb xampinyons i patates, pollastre amb verduretes o a l’ast entre altres, que podem trobar a Bon Àrea. També a l’apartat de verdures he provat la mongeta tendra, carxofes , menestra i escalivada que es venen a Mercadona en racions individuals, en safates que no cal guardar a la nevera i que no pesen com els pots de vidre ; la seva conservació és d’alguns mesos. Poden ser un bon complement per les pastes, llegums, sopes i congelats que sovint ens enduem per les sortides de vacances. Bon profit. ...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Neus, aquests menjars preparats, còmodes i bons per emportar tenen molt bona pinta. Estas fen proves per el "Gran Viatge"?
Tambe pot ser util el pure de patata |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Neus, gàcies els hi faré una ollada per aquest estiu sobre tot aquells que no calen anar al frigorífic.
A casa ja gastem la escalivada de Mercadona, miraré tot el que dius. Les meves fotos en: www.flickr.com/photos/carlosk75lm/
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Sím que és cert, cada vegada hi ha més sortit. A mí em van molt bé sobre tot els que no necessiten nevera.
De primer plat , faig servir fa molt de temps, la fideuà de la caa nomen, la trobo als Caprabo, Condis i Alcampo. Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Carlos, les carxofes les saltejo amb una mica de pernil i estan molt bones; per la mongeta tendra i la minestra, faig bullir durant 10 minuts unes patates tallades petites i quan estan cuites afegeixo la verdura i apago el foc. També es vàlid per verdura en conserva, tot i que el gust canvia bastant.
Maria, verdures en llauna o pots de vidre, n’hi ha un bon assortiment, però si se’n tenen que portar moltes, l’augment de pes a l’auto és considerable, i per un viatge tant llarg convé estalviar una mica. Marta, no l’he provat mai aquesta fideuà, però hauré de fer-ho, i si ens agrada incloure-la a la nostra dieta de vacances. Quantes racions surten de una llauna ? ...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Nosaltres ja hem provat l'assortit de BonArea.
El que també gastem són els rissotos i la verdura deshidratada que comprem al Consum i al Dia, fa poc "bulto" i ens agrada més que les verdures de pot. |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Hola:
Nosotros también llevamos tiempo con la fideua de nomen. Además le añadimos unas gambitas peladas, o abrimos una lata de berberechos. Neus: Nosotros con una lata comemos los 4 y sobra. Así que yo creo que 3/4 adultos comen bien. Saludos Miss viajes: lofini.blogspot.com/
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Nosaltres també portem sempre els paquets de Nomen d'arros negre i de fideua, a vegades afegim més pasta o més arros i d'aquesta manera ja tenim el plat complert.
elcargolsobrerodes.blogspot.com |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Neus, de ben segur que t'agradara la fideua de Nomen, nosaltres tambe la gastem, al igual qu'els rissotos de la casa Trevijano
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
jejejNeus, ja t´han respòs.
Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Montse, els rissotos i la verdura deshidratada no han de bullir molt temps per agafar una textura agradable i no sembli cru ???
...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Marta, Maria, Loli, Patufet, hauré de provar la fideuà de Nomem ...
Anys enrere, quan viatjàvem en tenda primer, i desprès en caravana , havia provat tota mena d’aliments en conserva i/o pastes pre-preparades, però en vaig trobar molt poques que ens agradessin el suficient com per adaptar-les a la dieta de vacances. Sortosament, amb l’actual frigorífic de la AC , quasi tot el que gasto son productes frescos o congelats, però per un viatge de llarga durada hauré de tornar a productes precuinats i de llarga duració fora de la nevera. Seguiu donat idees !!! ...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Pel vi,
A l'octubre vaig comprar un bidó de 5 litres d'alumini de vi de criança. El varem encetar i l'em tingut fins la cargolada. ( ja pots comprovar que bevem poc) I ens va durar tot aquest temp en bon estat. No entra aire i no es pica. Nosaltres estem buscant-ne per BCN i encara no em trobat cap lloc per comprar-ne. |
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Last edit: per ixent2.
|
|
A Finlàndia trobaràs molt de menjar preparat als supermercats, a granel. Fa molt de goig. Amanides assortides, plats cuinats, etc.
Ens va sorprendre moly positivament, i parlo del 2006 !! 2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Last edit: per Neus.
|
|
EvaV ha escrit:
Gràcies Eva El que més em preocupa es trobar fruita, verdures i amanides: no és el mateix 15 dies sense menjar productes frescos que passar 4 mesos només amb llaunes i conserves. Quan vam anar a Noruega varem constatar que quan més al nord, els supers estaven menys assortits i amb uns preus d’escàndol, però portaven reserves de melons i síndries que ens van durar forces dies. Aquest cop ens haurem d’aprovisionar be a Finlàndia abans d’entrar a Noruega. Salutacions ...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Exacte, a Finlàndia hi ha de tot i força.
A l'estiu hi ha molts fruits vermells, els dies tenen moltes hores de sol. A la primavera no ho sé. 2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Nosotros no solemos llevar comida preparada, pero si una paletilla iberica que en el Caprabo por el mismo precio te la lonchean y envasan al vacio,salen unos 12 sobre de uno 150 gramos o algo mas.
Saludos Amador |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Per que vegis com estan els preus a dinamarca
nozebra.ipapercms.dk/Rema1000/Uge21/ I a Finlandia www.lidl-pageflip.com/fi.html?kid=1dFQo9 I a Suecia www.lidl-pageflip.com/se.html?kid=5ZxfDF I noruega kundeavis.coop.no/aviser/marked/nord/?sapid=1955 A casa també ens agrada la verdura i la fruita i al final compravem a cada pais, crec que amb la globalització no hi ha tanta diferencia. Per Noruega la fruita que trobavem mes barata eren els plàtans i el raim de xile. Ah!! el tema de l'insecticida, et recomano que no el compris aquí, els mosquits s'enreien del bloom, ....la marca OFF funcionava molt be i es d'allà. |
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Last edit: per ixent2.
|
|
Eva, els fruits vermells van ser un gran complement a la "dieta del melón". En vam menjar de molt bons i a preus relativament asequibles.
Amador, la paletilla de ibérico envasada al vacío, no falta en ningún viaje. Fácil de mantener, fácil de llevar y fácil de comer ... Josep Maria, més enllà dels preus, el gran probléma serà que molt sovint no sabrem el que menjarem fins que obrim el paquet , je...je... ...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation.
Last edit: per Neus.
|
|
|