• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Benvingut, Convidat/da
Nom d'usuari: Contrasenya: Recordar contrasenya
  • Pàgina:
  • 1

TEMA:

ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44546

Bon dia, estic fent una enquesta per a un treball. El meu pare té una autocaravana i sempre m'han apassionat. Els hi agrairia que em responguessin aquesta petita enquesta (entre 8 i 11 preguntes). Per respondre si us plau facin per exemple.
1.a
2.b
3.c
etc..en aquest mateix format. Moltes gracies per avançat:

1. Resideix a ....
a. Barcelona, Girona, Lleida o Tarragona
b. Rodalies d'una d'aquestes ciutats (menys de 30 min)
c. En una ciutat, poble o casa aïllada

2. De quin vehicle disposa?
a. Autocaravana
b. Caravana
c. Remolc

3. Quants anys fa que té aquest vehicle?
a. Menys de 5
b. Entre 5 i 10
c. Més de 10

4. On aparca el vehícle?
a. Parking
b. Al carrer
c. A casa

5. Amb quina freqüència utilitza el seu vehicle?
a. Un cop al mes com a mínim
b. Un cop al trimestre
c. Durant les vacances i ponts llargs
d. Només per vacances

6. Quants metres medeix el seu vehicle?
a. Menys de 6 metres
b. Entre 6 y 7 metres
c. Entre 7 y 9 metres
d. Més de 9 metres

En cas de respondre "A" en la pregunta 4, segueixi responent:

7. El seu pàrking està a ....
a. Menys de 30 min
b. Més de 30 min
c. Té alguna autovia o autopista a menys de 5 min

8. La seva prioritat per triar un pàrking és:
a. Seguretat
b. Ubicació
c. Complements (asfaltat, rentat d'autocaravanes, WC químic, etc.)

9. Vostè paga:
a. Menys de 600 € per any
b. Entre 600 i 750 € per any
c. Entre 750 i 900 € per any
d. Més de 900 € per any

10. Indiqui de quines opcions disposa el seu Pàrking:
a. Vigilància ( 8 hores)
b. Vigilància (24 hores)
c. Asfaltat
d. Llum
e. WC químic
f. Rentat per autocaravanes
g. Mecànic a menys de 500 metres
h. Plaça a cobert
i. Area de lleure (sala social)
j. Supermercat (o entrega de comandes d'aliments al pàrking directament)
k. Altres (indiqui quines)

11. Indiqui de quines opcions li agradaria que disposes el seu Pàrking:
a. Vigilància ( 8 hores)
b. Vigilància (24 hores)
c. Asfaltat
d. Llum
e. WC químic
f. Rentat per autocaravanes
g. Mecànic a menys de 500 metres
h. Plaça a cobert
i. Area de lleure (sala social)
j. Supermercat (o entrega de comandes d'aliments al pàrking directament)
k. Altres (indiqui quines)

En cas de respondre "B" o "C" en la pregunta 4, segueixi responent:
12. No disposa d'aparcament perquè...
a. Estan massa lluny
b. Estan mal ubicats
c. Són molt cars
d. No el necessito

13. Ha patit cap robatori?
a. Sí
b. No


PD: Si enlloc de penjar una resposta publica voleu enviar-me un missatge privat, no hi ha cap problema.
Moltes gràcies anticipadament, a tots per ajudar-me.
Salutacions,

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44550

Bon dia,

Vinga, a veure si ho faig bé:
1b, 2a, 3b, 4a, 5a, 6b, 7a, 8abc , 9b, 10bcefk(WC), 11: botiga accessoris càmping, proximitat transport públic, 13b

M'imagino que és un treball de recerca vinculat als teus estudis, oi?.
Ah! i si acabes muntant un pàrking, espero que apliquis un descompte als forers de totcàmping ;-) .

Salutacionms i sort amb el treball.
Marce.
“...nosaltres no fem el viatge, és el viatge que ens fa a nosaltres” John Steinbeck , autocaravanista i Premi Nobel de Literatura.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per MarceCRN.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44551

  • EvaV
  • Avatar de EvaV
  • Absent
  • Professional
  • Professional
  • Missatges: 2848
  • Gràcies rebudes: 151
1.c, 2.a, 3.b, 4.a, 5.a, 6.b, 7.a, 8.b, 9.d, 10.cgh, 11.d, 13.b
2005 Noruega, 2006 Finlàndia, 2007 Islàndia, 2008 i 2012 Suïssa, 2009 Irlanda, 2010 Canadà, 2011 Escòcia, 2013 Holanda, 2014 Aigües croates i cims de Dolomites, 2015 Gal.les, 2016 Àustria, 2017 Lofoten 2018 Savoia 2019 Bretanya

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44552

1c
2a
3c
4c
5a
6b
12d
13b

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44553

B-) 1c
2a
3a
4b
5b
6b
12d
13b

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44555

1.a
2.a
3.a
4.a
5.a
6.c
7.a
8.b
9.b
10.b
11.e
13.b

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 4 mesos #44556

  • nouespai
  • Avatar de nouespai
  • Fora de línea
  • Professional
  • Professional
  • Quin luxe seria tenir més temps lliure....
  • Missatges: 1804
  • Gràcies rebudes: 46
No dubto de que el teu pare tingui una ac.
No dubto de que t'apassionin.
Em sembla una enquesta "molt focalitzada" en un determinat tema i m'agraden més quan les coses me les demanen "directament".

Malgrat això ( vull dir que no cola...:whistle: ) , a més oferta d'aparcaments, millors preus, o sigui que també contestaré, a veure si ens fas descompte.

1.b.
2.a.
3.a
4.b
5.a
6.b
12.c
13.b

De res.
Quin luxe seria tenir més temps lliure...

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44558

Una altre resposta

1.b ,2.a, 3.a, 4.a, 5.a, 6.b, 7.a, 8. a,b, 9.c, 10.h, 11. b,c,d,h, 13.b
Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44559

una mes,
1a
2a
3a
4a
5a
6b
7a
8abc
9c
10bcdefg
13a

salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44562

Moltes gracies a tots els que heu contestat, m'esteu ajudant molt.
Ixent2 em falta que em responguis a la pregunta 11.

En un futur, la veritat es que m'agraderia treballar en un parking o en un taller d'autocaravanes, però muntar-ho per mi sol seria molt difícil ara per ara, si ho fés us ho faria saber :-P però de moment re de re jeje només estudis.

Salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44563

Una Altre mes.
1a 2b 3b 4a 5a 6b 7a 8abc 9d 10bcdh 11ef 13b

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44568

Nosaltres també

1.- a
2.- a
3.- b
4.- c
5.- a
6.- b
12.- d
13.- b

onadaa
Els somnis d'hair són les esperances d'avui i poden convertir-se en realitat demá

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Last edit: per Gebra.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44569

Gebra ha escrit:

Nosaltres també

1.- a
2.- a
3.- b
4.- c
5.- a
6.- b
12.- d
13.- b

onadaa

Els somnis d'hair són les esperances d'avui i poden convertir-se en realitat demá

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44572

En en meu cas es:

1b
2a
3a
4c
5a
6c
12d
13b

salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

Re: ENquesta per a un treball fa 10 anys 3 mesos #44586

Bon dia, les meves respostes son:

1b,2a,3a,4c,5a,6b,13b


salutacions

Please Entra or Crear compte to join the conversation.

  • Pàgina:
  • 1

Alguns viatges

  • Normandia i Puy du Fou +

    Mitjà de transport: Caravana Més imatges a la galeria sobre aquest viatge: No Per descarregar l'arxiu pdf cal clicar AQUÍ Llegir més
  • Pels Pirineus +

    ...per accedir a Ordesa prescindirem de l'autobús i prendrem el camí antic que feien servir pastors i camperols: el camí de l’Abetal de Turieto, entre boscos i cascades. Gaudirem d’una Llegir més
  • Rupit +

    La sortida de cap de setmana a Rupit la vam protagonitzar alguns "Totcampinguistes". En aquesta ocasió tots erem autocaravaneros: RABOGA (Ramon, M José, Arnau i Ariadna), CALA (Cala, Sílvia, Ona Llegir més
  • Ripoll i Camprodon, la ruta del ferro +

    Aquest cap de setmana hem aprofitat que no teníem els nens per fer la Ruta del ferro amb bicicleta i visitar els 3 monestirs de la contrada. El de Ripoll, Llegir més
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • 17
  • 18
  • 19
  • 20
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25

El butlletí