Benvingut,
Convidat/da
|
|
Doncs això, volem la recepta!!! Després també necessitarem la d'una bona dieta perquè el pastís no és pecisament Ligth :mrgreen: :mrgreen:
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
PASTISSOS DE NOU.
Ingredients: -150 gr (6 barretes) de xocolata Nestl´postres. És la xocolata que jo utilitzo pels postres. - 1/2 kg de nous. - 200 gr de sucre. - 150 gr. de mantega. - Nous per decorar. * Per la cobertura: - 200 gr (( barretes) de xocolta Nestlé Postres. - 200 ml (1 got) de nata liquida -100 gr de mantega. PASTIS - Desfer la xocolata amb la mantega. - Barretjar els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosses. - Afegir les nous picades i la xocolata desfeta. - Afegir les clares a punt de neu. - Posar a un motllo enfarinat i ficar-ho al forn a 180º durant 30 minuts. Deixar refredar. Cobertura: Escalfar la nata liquida, quan comenci a bullir afegir-hi la xocolata i la mantega. Quan estigui tot desfet, cobrir el pastis i decorar amb les nous senceres. QUE VAGI DE GUST!!!!!! surt un pastis grandet, si és per unes 6-8 persones es pot fer la meitat. Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Marta, d'on surten els ous? Als ingredients no hi són!!! Quants n'hi van?
No porta gens de farina pel..., diguem-ne, "pa de pessic" del mig? GRÀCIES!!! |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Recitfico, manquen els OUS
PASTISSOS DE NOU. Ingredients: -150 gr (6 barretes) de xocolata Nestl´postres. És la xocolata que jo utilitzo pels postres. - 1/2 kg de nous. - 200 gr de sucre. - 150 gr. de mantega. - 5 ous. - Nous per decorar. * Per la cobertura: - 200 gr (( barretes) de xocolta Nestlé Postres. - 200 ml (1 got) de nata liquida -100 gr de mantega. PASTIS - Desfer la xocolata amb la mantega. - Barretjar els rovells amb el sucre fins que estiguin cremosses. - Afegir les nous picades i la xocolata desfeta. - Afegir les clares a punt de neu. - Posar a un motllo enfarinat i ficar-ho al forn a 180º durant 30 minuts. Deixar refredar. Cobertura: Escalfar la nata liquida, quan comenci a bullir afegir-hi la xocolata i la mantega. Quan estigui tot desfet, cobrir el pastis i decorar amb les nous senceres. QUE VAGI DE GUST!!!!!! surt un pastis grandet, si és per unes 6-8 persones es pot fer la meitat. Mireia, no porta farian, nomes la que es necesita pel motllo, el pa de pessic del mig és tot nous i clara d´ou. Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Matrix, soc nova aquet forum, el meu nom es Maria, perdoneu les faltes, si molesten la propera vegada ho fare amb castella. Jo tambe faix un pastis amb anous, has probat de posar-hi al voltant un cop fet neules y per damunt d'aquestes uns rajolins ben jenerosos de xoculata? a part de bo es molt vistòs.
Salutacions |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
Mar-mar, en primer lloc, benvinguda a aquesta wb i no pateixis per les faltes...quasi tots en fem i també gràcies per la teva idea, ho provarè la pròxima vegada.
Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
mar-mar,benvinguda al orum.Ja veiem que has entrat pel lloc més dolç de la web.No pateixis per les faltes i escriu en Català.
Una abraçada desde Navarcles. Salutacions. ... si vens amb mi,no hem demanis un camí planell,ni estels d'argent,ni un demà ple de promeses ,sols, un poc de sort ,i que la vida ens doni un camí ben llarg...
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
chups chups chupps ummmmmmmmmm q bo
![]() ![]() ![]() |
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |