Benvingut,
Convidat/da
|
|
:roll: :roll: :roll: Ara que s´acosta el fred, tots sabem que ve molt d´agust pendrer un plat de brou per sopar
Molts cops a la Ac fem servir "tetrabrik" i "sobres gallina blanca", pero no son massa bones: Si posses molta aigua están soses, si hen posses poca surten salades. :!: :!: A casa no sempre fem escudella amb carn d´olla, sino que molts cops aprofitem les carcases i les ales de un pollastre, afegim un os de pernil i un de vedella, una patata i cuatre herbes mes, i ja tenim un platet de caldo pel vespre. :idea: :idea: :idea: :idea: Talleu a trocets petits la patata, la pastanaga, la carn del pollastre i afegiu uns cuants sigrons cuits. Pose-ho en "tapers" petits o millor en bosses petites per bocates de "todo a cien" i al congelador. Afegiu aquets "tropezones" cuand utilitseu els tetrabriks o el sobres :arrow: :arrow: :arrow: li donareu un sabor mes casolà ...................BON PROFIT................... ...Viu avui la vida, no esperis a demà !!!
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |
|
És un remei molt bo...però jo ja els hi he acostumat al brick...dona menys feina.... :mrgreen:
Yo no sufro de locura, la disfruto a cada instante.
|
Please Entra or Crear compte to join the conversation. |