Imprimir aquesta pàgina
Dijous, 14 Octubre 2021 11:00

El Saló del Caravaning farà la 35a. edició

Valorar aquest article
(0 vots)

salo2021

El Saló afronta aquesta edicició amb bones perspectives i nous espais.

El bon moment que viu el sector, després d’un estiu de rècords, es trasllada al saló que comptarà amb més de 130 empreses expositores, fins a 600 vehicles en exposició, que ocuparan més de 30.000metres quadrats. Així mateix, i amb l’objectiu, de fer més gran la seva comunitat d'aficionats, el certamen ha donat entrada per primera vegada als esports d’aventura i les activitats outdoor.

El Saló Internacional del Caravaning l’organitza Fira de Barcelona amb la col·laboració d'Aseicar (Associació Espanyola de la Indústria i el Comerç del Caravàning) i Gremcar (Gremi d'Empresaris de Caravàning de Catalunya) del 16 at 24 d’octubre als pavellons 4, 5 i 7 del recinte de Gran Via de L’Hospitalet de Llobregat.

Les autocaravanes, caravanes i campers es mantenen com la principal zona expositiva, seguida dels accessoris. Totes les empreses presentaran les principals novetats d’aquest any i del vinent.

L’espai més gran tornarà a ser per les autocaravanes i caravanes amb més de 20 empreses expositores, seguides per les furgonetes camper amb 31 expositors presents. Pel que fa als accessoris, hi haurà més de 30 empreses que posaran a disposició dels visitants productes per millorar l’experiència en una caravana, autocaravana, camper o una tenda de campanya. L’oferta es completa amb la participació d’una vintena d’empreses fabricants i distribuïdores de l’àmbit del càmping.

El saló vol fer créixer els seus seguidors i inclou per primera vegada una àrea d’esports d’aventura, anomenada «Caravaning Sports» que, per primera vegada, suposarà l’entrada d’empreses vinculades al món dels esports de muntanya i les activitats d’aventura.

Organitzat de la mà d’AFYDAD, l’Associació Espanyola de Fabricants i Distribuïdors d’ArticIes Esportius, oferirà una espai comercial amb presència de les principals marques espanyoles del sector, així com la possibilitat de provar productes de la marca de roba tècnica Salomon o testar bicicletes premium a través de la botiga especialitzada Probike.

Durant els dos caps de setmana en què el saló estarà en marxa, també hi haurà obertes les àrees temàtiques Travelvaning, Caravaning Kids i Gastrovaning que oferiran un ampli programa d’activitats. Travelvaning serà el punt de trobada entre viatgers amb l’organització de xerrades sobre el món camper, projeccions de documentals sobre l’estil de vida vanlife o música en directe. Carvaning Kids proposarà als més petits dos circuits de bicicleta i un concurs familiar per muntar una tenda en el mínim temps possible. Finalment, Gastrovaning oferirà propostes gastronòmiques en furgonetes vintage pels que vulguin quedar-se a menjar al saló.

Font original: Fira de Barcelona

Inicieu sessió per enviar comentaris